ontwierp jouw logo, website, visitekaartje, huisstijl, ansichtkaart, brochure, flyer en ...

inspireerde jou, (startende) ondernemer bij het bereiken van succesvol ondernemerschap
ont-dekken en implementeren van mogelijkheden, focussen, vinden en houden van een goede balans
home   stress   contact

grafisch vormgeven
inspireerde ondernemers
persoonlijke ontwikkeling
en meer ...

 

opdrachten
 


 
 
 
 
 

In Zicht In Vorm begeleidde iedere klant deskundig en met plezier ...

obstakels kun je opruimenwitruimteer is altijd een nieuwe mogelijkheid voor jouwitruimtesoms moet je een plein oversteken voor de oplossingwitruimteeen hek kan altijd openwitruimtekijk eerst door het raampje en neem dan stappen voor vernieuwingwitruimteeen dubbele deur kan een voordeel zijn voor een nieuwe ontwikkelingwitruimteeen extra treetje nemen kan je verder helpenwitruimtespiritualiteit is ook een weg naar verandering

Met In Zicht In Vorm als begeleider zette je concrete stappen ...
Als ondernemer en als mens. Jij bent je onderneming. Jouw onderneming is succesvol ... of niet. Dat hangt af van verschillende zaken. Een daarvan is: hoe profileer ik mijn product of dienst. Op welke manier kan ik mijn (potentiële) klanten laten zien en beschrijven wat ik mijn klanten te bieden heb.

Je hoeft dat niet alleen te bedenken. Begeleiding van In Zicht In Vorm belicht aspecten die voor jou en je onderneming belangrijk zijn. Je ervaart de persoonlijke ondersteuning en krijgt energie om efficiënt een adequaat te ondernemen.

Met In Zicht In Vorm besprak je je (vage) uitbreidingsplannen, loste je in concrete stappen je communicatievraagstukken op, wierf je nieuwe klanten, ontdekte je jouw persoonlijke marketingstrategie. Je vond antwoorden op jouw ondernemersvragen. In sessies van 1,5 uur. Samen bepaalden we hoeveel gesprekken we hielden en in welke frequentie. En voor In Zicht In Vorm was het vanzelfsprekend dat jij in dit hele proces centraal stond en dat er alle ruimte was om in te brengen wat jij belangrijk vindt.

De inspiratie, die andere blik, de rust en de spijkers met koppen die je nodig hebt om jouw investering tot een succes te maken, vond je bij In Zicht In Vorm. We waren samen op weg, inventariseerden en benoemden de aandachtspunten, werkten ze uit en bereikten het gewenste resultaat.

Geniet van jouw ontwikkelingsproces en ...


  • Acquireer, offreer en factureer met trots want jij hebt een prachtige onderneming
  • We horen je op een netwerkbijeenkomst, in een presentatie of elevatorpitch al zeggen: mijn onderneming is succesvol omdat ik deskundig en met passie & plezier mijn product en/of dienst in de markt zet
  • Klanten vinden jouw onderneming vooral doordat anderen tevreden zijn over jouw product en jouw dienstverlening