ontwerpt jouw logo, website, visitekaartje, huisstijl, ansichtkaart, brochure, flyer en ...

inspireert jou, (startende) ondernemer bij het bereiken van succesvol ondernemerschap
ont-dekken en implementeren van mogelijkheden, focussen, vinden en houden van een goede balans
home   stress   contact

grafisch vormgeven
inspireert ondernemers
persoonlijke ontwikkeling
en meer ...

 

opdrachten
 


Zelfstandig ondernemer?
In gesprek met
onafhankelijk gesprekspartner
In Zicht In Vorm
zet je stappen die je (levens)werk
succesvol maken!

 
 
 
 
 

In Zicht In Vorm begeleidt iedere klant deskundig en met plezier ...

obstakels kun je opruimenwitruimteer is altijd een nieuwe mogelijkheid voor jouwitruimtesoms moet je een plein oversteken voor de oplossingwitruimteeen hek kan altijd openwitruimtekijk eerst door het raampje en neem dan stappen voor vernieuwingwitruimteeen dubbele deur kan een voordeel zijn voor een nieuwe ontwikkelingwitruimteeen extra treetje nemen kan je verder helpenwitruimtespiritualiteit is ook een weg naar verandering

Met In Zicht In Vorm als begeleider zet je concrete stappen ...
Als ondernemer en als mens. Jij bent je onderneming. Jouw onderneming is succesvol ... of niet. Dat hangt af van verschillende zaken. Een daarvan is: hoe profileer ik mijn product of dienst. Op welke manier kan ik mijn (potentiële) klanten laten zien en beschrijven wat ik mijn klanten te bieden heb.

Je hoeft dat niet alleen te bedenken. Begeleiding van In Zicht In Vorm belicht aspecten die voor jou en je onderneming belangrijk zijn. Je ervaart de persoonlijke ondersteuning en krijgt energie om efficiënt een adequaat te ondernemen.

Met In Zicht In Vorm bespreek je je (vage) uitbreidingsplannen, los je in concrete stappen je communicatievraagstukken op, werf je nieuwe klanten, ontdek je jouw persoonlijke marketingstrategie. Je vindt antwoorden op jouw ondernemersvragen. In sessies van 1,5 uur. Samen bepalen we hoeveel gesprekken we houden en in welke frequentie. En voor In Zicht In Vorm is het vanzelfsprekend dat jij in dit hele proces centraal staat en dat er alle ruimte is om in te brengen wat jij belangrijk vindt.

De inspiratie, die andere blik, de rust en de spijkers met koppen die je nodig hebt om jouw investering tot een succes te maken, vind je bij In Zicht In Vorm. We zijn samen op weg, inventariseren en benoemen de aandachtspunten, werken ze uit en bereiken het gewenste resultaat.

Geniet van jouw ontwikkelingsproces en ...

  • Maak gebruik van de unieke begeleidingsmethodiek van In Zicht In Vorm
  • Acquireer, offreer en factureer met trots want jij hebt een prachtige onderneming
  • We horen je op een netwerkbijeenkomst, in een presentatie of elevatorpitch al zeggen: mijn onderneming is succesvol omdat ik deskundig en met passie & plezier mijn product en/of dienst in de markt zet
  • Klanten vinden jouw onderneming vooral doordat anderen tevreden zijn over jouw product en jouw dienstverlening